SOFRA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sofra. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 16:36 Heerlijk vlees. We zijn gebeld dat de bezorging iets later zou komen wegens drukte, dat vond ik heel netjes.
24 feb 2024 om 21:55 Patat was koud, Lamsvlees was heel taai, En wel anderhalf uur op eten gewacht. Beter bij sofra in het restaurant eten dan thuisbezorgd, restaurant was perfect
22 feb 2024 om 12:51 Bezorger was vijf minuten eerder en het eten is fantastisch
21 feb 2024 om 19:41 Eten was prima, maar het bezorgen duurde erg lang. Besteld om 16.30 met een bezorgtijd van 17.15 uur, echt kwam het eten pas 18 uur. Via de mail stond er ook al ruim 20 min ; je bestelling wordt nu bezorgd. Erg jammer
21 feb 2024 om 5:22 Eten was lekker maar de wachttijd was veeeel te lang. We hebben 2 uur moeten wachten en dat voor een doordeweekse dag.
20 feb 2024 om 7:00 De broodjes waren koud en smaakloos, de van een van de broodjes waa het vlees taai.
18 feb 2024 om 22:07 Bestelde hier altijd graag maar vind nu de kwaliteit achteruit gegaan, terwijl de prijs flink is verhoogd. Hoop dat het oké met jullie gaat.
28 jan 2024 om 19:27 Koud eten en de patat heel slap . Het was altijd goed daar maar vandaag echt niet
30 dec 2023 om 2:32 Wat is het slechtb geworden, karig en gierig. Je je krijgt zo weinig voor je geld. Het is je geld niet waard. Droog en oud vlees. Eten niet warm
18 dec 2023 om 12:57 Eten was helaas koud, smaak was wel top
17 dec 2023 om 20:28 Donnerschotel extra besteld donner zelf was goed alleen rijst aan de harde kant daarnaast stuk brood erbij niet vers in kort kwaliteit & prijs verhouding klopt niet ook niet kwa hoeveelheid. hopelijk in toekomst verbetering te zien.
11 dec 2023 om 18:36 Het eten was snel binnen en heerlijk! ook de bezorger belde mij toen hij er was wat heel fijn.